Hartige taart met knolselderij en appel!
Wat gaat er in?
- 1 knolselderij geschild en in blokjes
- 2 eieren
- 1 beker crème fraîche
- 4 appels (niet geschild) in stukjes
- 4-6 eetlepels paneermeel
- 6 plakjes ontdooide bladerdeeg of deeg voor hartige taart
- wat boter
- peper en zout
- kook de blokjes knolselderij met een beetje zout gaar en laat ze goed uitlekken
- vet de bakvorm in met boter en bekleed 'm met het deeg
- doe de crème fraîche, peper en zout naar smaak en de twee eieren door de knolselderij. Meng ze goed
- doe ook de appel er bij
- prik met een vork wat gaatjes in de taartbodem en strooi het paneermeel erover
- doe het knolselderij/appelmengsel in de vorm
- bak de taart gaar op 180 graden in ongeveer 30-35 minuten
noflik wykein!!
Petra
1 opmerking:
h
Een reactie posten